Domeinnaam registreren


Een domeinnaam vanaf €10,- per jaar


Elke website heeft een unieke domeinnaam nodig. Dit is het adres waarop website bezoekers jouw website kunnen bereiken. Bekijk hier of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.


Domeinnaam registreren

  • Domeinnaam blijft ten alle tijden jouw eigendom!
  • Check via de tool welke domeinnamen nog beschikbaar zijn
  • Jij kiest hoelang je de domeinnaam wilt registreren
  • Laat je door ons een website of webshop bouwen? Dan registreren wij gratis een beschikbare domeinnaam naar keuze 

€10,-

(Excl. BTW)


Jouw domeinnaam registreren

Om een domeinnaam te registreren, controleer je eerst of de gewenste domeinnaam beschikbaar is. Wij bieden realtime gegevens zodat je direct kunt zien of jouw domeinnaam vrij is om vast te leggen. Is het domein in de gewenste extensie beschikbaar? Kom dan snel met ons in contact zodat we jouw keuze voor je kunnen claimen voordat een ander dat doet!

Hoe snel heb ik mijn domeinnaam?

Het registeren van een domeinnaam via Gemakkelijkeenwebsite is razendsnel. Kom met ons in contact wij zijn vrijwel altijd bereikbaar. Zodra de betaling binnen is registeren wij jouw gewenste domeinnaam dit is geregeld binnen een paar minuten. 

Hoeveel kost een domeinnaam?

Hoeveel een domeinnaam kost is afhankelijk van de gewenste extensie. In principe is een domeinnaam registreren niet duurder dan €10 per jaar. Mocht je een speciale extensie willen dan kunnen deze kosten hoger uitvallen. Dit zal altijd in overleg gaan.

Hoe lang is een domeinregistratie geldig?

Je kunt ervoor kiezen jouw domeinnaam voor 1, 2 of 3 jaar vast te leggen. Je hebt altijd zelf de controle over welke domeinnamen je wilt verlengen en welke je wilt laten verlopen.

Wanneer kom ik aanmerking voor een gratis domeinnaam?

Laat je een website of webshop bouwen via Gemakkelijkeenwebsite dan kan je via ons gratis als extra service een domeinnaam die beschikbaar is door ons laten registreren. 

>
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
Gemakkelijkeenwebsite is iedere dag bereikbaar ook in het weekend tussen 09:00-22:00.
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al uw vragen, meestal binnen enkele minuten!