Freelance webdesigner


Heeft u een freelance webdesigner nodig?

Iemand die begrijpt wat je wilt en dat vervolgens ook kan realiseren?


Wij ontwerpen een stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig visitekaartje volledig op maat en passend bij je bedrijf. Ook voor visitekaartjes geldt dat wij net zo lang doorgaan met ontwerpen totdat jij 100% tevreden bent.

Freelance webdesigner inhuren

Waar kan Gemakkelijkeenwebsite mee helpen?

Webdesign

Wilt u de opmaak van uw website wijzigen, maar krijgt u het zelf niet voor elkaar? Ik help u graag met uiteenlopende webdesign klussen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het uitlijnen van elementen, het verbeteren van mobiele weergave of het toevoegen van interactieve elementen.

Web development

Wilt u een bepaalde functionaliteit toevoegen aan uw website? Ik help u graag aan een passende oplossing. Zo ontwikkelde ik eerder – ter indicatie – een kenteken-check functionaliteit, waarbij voertuiggegevens automatisch worden ingeladen wanneer een gebruiker een kenteken invoert. Daarnaast omvatten veel van mijn werkzaamheden het aanpassen en toevoegen van functionaliteiten aan WordPress websites.

Website make-over

Het concept is eenvoudig: u reserveert een x aantal uren van mijn tijd en ik geef uw verouderde website een grote opfrisbeurt. Bij een website make-over focus ik me op de quick wins: optimaliseren en verbeteren van afbeeldingen en logo, typografie, uitlijning, spacing, kleurgebruik en verbeterde weergave op verschillende devices. Zo kan uw verouderde website zonder hoge kosten weer een paar jaar mee!


Freelance WordPress hulp

WordPress is een fantastisch systeem. Om het te gebruiken is vrijwel geen technische kennis nodig, echter schuilt daarin ook een grote valkuil. Zo zie ik geregeld WordPress websites voorbij komen met een overload aan plugins: funest voor de laadtijd en na verloop van tijd een bron van problemen. Daarnaast komen er geregeld mensen naar mij toe die na het installeren van een update alle aanpassingen zijn verloren.

Heeft u een WordPress website en wilt u hier iets aan veranderen? Dan is het dus aan te raden dat u dit vakkundig laat doen. Ik help u dan ook graag met uiteenlopende WordPress zaken. Van het vormgeven van content en overige elementen  (logo, menu, footer, etc) tot het toevoegen van extra functionaliteiten. Alle wijzigingen zijn update-proof en worden ontworpen met een minimale impact op de performance.

Conversie verhogen

Heeft u een mooie website, maar levert deze te weinig op? Vraag dan om een conversie-advies en zorg ervoor dat uw bezoekers ook klant worden. Ik adviseer u over de do’s en don’ts en ik onderzoek uw website op kansen en verbeterpunten. Een website die geoptimaliseerd is voor een hoge conversie leidt tot meer verkopen, offerte-aanvragen en/of bezoekers op uw fysieke locatie.

SEO (hoger in Google scoren)

Wilt u uw website hoger in Google krijgen? Vraag mij naar de mogelijkheden van zoekmachineoptimalisatie voor uw website. Op basis van een SEO scan zal ik in overleg met u een een strategie opstellen die leidt tot een betere vindbaarheid en meer bezoekers.

Social media

Het bijhouden van de social media is bij veel ondernemers een ondergeschoven kindje. Werknemers hebben er eigenlijk geen tijd voor of weten niet wat ze moeten plaatsen. Breng uw social media daarom onder bij mij en u heeft er geen omkijken meer naar! Ik schrijf pakkende berichten op basis van de informatie die u aanlevert en ik zorg voor bijpassend beeldmateriaal. Als u zelf een foto aanlevert, dan optimaliseer ik deze voor het betreffende platform. Zo krijgt uw onderneming ook op social media een uniforme en professionele uitstraling.

Ik wil liever een vaste prijs betalen

Wij van gemakkelijk een website begrijpen dat je wilt weten waar je aan toe bent. Daarom kunnen wij altijd een inschatting geven van het aantal uren dat wij nodig hebben voor de klus. Ook kunnen we in plaats van per uur te rekenen een vaste prijs afspreken. Duurt het werk in dit geval langer dan geschat dan doe jij daar een voordeel aan! 

>