Grafische vormgeving laten regelen


Waarom je grafische vormgeving laten regelen via Gemakkelijkeenwebsite?

In principe ontwerpen wij alles wat je kunt laten drukken of bedrukken. Van flyers tot menukaarten en van bierviltjes tot banners. Dit alles valt onder de noemer 'Grafische vormgeving' en ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving 

Hiernaast vind je een klein overzicht van mogelijkheden en kosten. Indien je andere wensen hebt, maken wij een vrijblijvende offerte!

Prijs

Je krijgt drukklare bestanden aangeleverd en de kosten voor het ontwerp zijn 57,- exclusief btw per stuk. Ieder ontwerp dient afzonderlijk besteld te worden. Alle ontwerpen zijn dezelfde prijs. 

Flyer/Folder ontwerp

Flyers en folders heb je in allerlei soorten en maten en wij ontwerpen altijd iets dat past bij jouw wensen en de uitstraling van je bedrijf. Het kan dan gaan om een tijdelijke flyer met een speciale aanbieding of een permanente flyer met een korte omschrijving van je bedrijf, producten en diensten.

Notitieblok

Een snelle aantekening maken, een takenlijst samenstellen of tussen de werkzaamheden door ontspannend tekenen. Een notitieblok is hiervoor het ideale middel en wordt ook een stuk professionelere wanneer deze is voorzien van je eigen logo of een ontwerp dat past bij de uitstraling van je bedrijf.

Wij maken graag een passend ontwerp op ieder gewenst formaat. Je krijgt drukklare bestanden aangeleverd en de kosten voor het ontwerp zijn 57,- exclusief btw. 

Overige ontwerpen

Naast bovenstaande voorbeelden kunnen wij je ook van dienst zijn bij het ontwerpen van menukaarten, posters, cadeaubon, bedrukking voor kleding, etcetera. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook maken wij visitekaartjes en ontwerpen wij logo's. Een combinatie van ontwerpen is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Neem voor de prijsopgave contact met ons op.

>
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
Gemakkelijkeenwebsite is iedere dag bereikbaar ook in het weekend tussen 09:00-22:00.
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al uw vragen, meestal binnen enkele minuten!