Je visitekaartje laten ontwerpen


Waarom een visitekaartje laten ontwerpen?

Een belangrijk promotiemiddel is een professioneel visitekaartje. Niet alleen is het handig om iemand snel je contactgegevens te overhandigen, maar het geeft direct een indruk van je bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt.

Wij ontwerpen een stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig visitekaartje volledig op maat en passend bij je bedrijf. Ook voor visitekaartjes geldt dat wij net zo lang doorgaan met ontwerpen totdat jij 100% tevreden bent.

Voorbeeld van een visitekaartje

Hoe gaat het ontwerpen van jouw visitekaartjes in zijn werk?


Oplevering van je visitekaartje

Wij leveren het visitekaartje altijd op in een .jpg bestand, een .pdf bestand en een drukklaar .pdf bestand. Je kunt deze dus zelf afdrukken, maar wij adviseren altijd om de visitekaartjes te laten drukken bij een gespecialiseerd bedrijf.

Welke gegevens worden vermeld?

Jij bepaalt welke gegevens je wilt vermelden. Je kunt alleen je website vermelden, maar ook je volledige contactgegevens. Hieronder een kleine indruk van de standaard gegevens die de meeste klanten vermelden op hun visitekaartje.

- Naam
- Functie
- Adres
- Telefoon
- E-mail
- Website

Afmeting van je visitekaartje

De standaard voor visitekaartjes is een afmeting van 85mm x 55mm (8,5cm x 5,5cm). Sommige drukkers maken gebruik van een andere afmeting die net iets breder en iets minder hoog is. Het is daarom belangrijk om vooraf te bedenken of je een speciale vorm van je kaartje wilt, of toch gebruik maakt van de standaard afmeting.

Je visitekaartje bestellen

Indien je je visitekaartje door ons wilt laten ontwerpen, kun je contact met ons opnemen. Maak je wensen aan ons kenbaar en stuur je eventuele logo alvast mee. Wij maken een passend ontwerp en vragen daarop je feedback. Dit proces herhaalt zich net zo lang totdat jij 100% tevreden bent met het resultaat.

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag voor je!

Ik wil een ontwerp voor visitekaartjes in combinatie met een logo ontwerp 

Wil je naast het ontwerp voor je visitekaartje ook een nieuw logo? Ook dan ben je bij gemakkelijk een website aan het juiste adres. Als je een combinatie van een logo ontwerp met een ontwerp voor visitekaartjes neemt ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn van mening dat de klant 100% tevreden moet zijn. Gemakkelijk een website biedt dan ook een 100% tevredenheids garantie wat niets anders inhoudt dan dat wij net zolang ontwerpen totdat jij helemaal tevreden bent!

>
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
Gemakkelijkeenwebsite is iedere dag bereikbaar ook in het weekend tussen 09:00-22:00.
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al uw vragen, meestal binnen enkele minuten!