Webhosting voor website en e-mail


Super snelle hosting voor een ongelooflijke aantrekkelijke prijs.


Bij Gemakkelijkeenwebsite bieden wij een hostingpakket aan die past bij jou behoefte.

Hierbij wordt je voorzien van een snelle laadtijd en voordelige prijzen.


Om een website online te krijgen en te houden is het nodig om je website te laten hosten. Het is belangrijk dat dit gebeurt via een betrouwbare server zodat jou bezoekers de website snel kunnen laden en geen errors tegen komen. Daarnaast is het belangrijk dat jou gegevens veilig opgeslagen worden en altijd terug te halen zijn doormiddel van een back-up.


  • Sublieme snelheid voor jouw website!
  • Download of zet back-ups tot 60 dagen terug
  • Gratis SSL certificaten inbegrepen
  • Wij filteren jouw e-mail op spam
  • Supersnel antwoord op jouw vragen
  • Gratis verhuisservice vanaf andere provider

geld terug

100%

30 dagen garantie

Goedkope webhosting pakketten


Je hebt een website en wil deze online plaatsen zodat iedereen overal ter wereld deze kan bekijken? In dat geval heb je goedkope webhosting in Nederland nodig waardoor jouw website op de snelste servers in Nederland gehost word en voorzien is van de hoogste performance. Gemakkelijkeenwebsite maakt gebruik van de allernieuwste apparatuur en de meest verfijnde technieken om jouw website succesvol te hosten.

Snelle laadtijd

Bij Gemakkelijkeenwebsite kies je het aantal GB en de snelheid van een server die bij jou past. Wij garanderen dat de websites snel zullen werken. Dit is belangrijk voor het gebruiksgemak van de bezoeker. Daarnaast zijn goede servers belangrijk om goed te scoren in de zoekmachine van Google. Het pakket met de betere server zorgt dus ook voor een beter zoekresultaat van je website.

Dagelijkse back-up

Bij Gemakkelijkeenwebsite vinden wij het belangrijk dat jij als klant volledig ontzorgd wordt, wanneer het aankomt op jouw online activiteiten. Jij hoeft als klant niet zelf een back-up van je site te maken, dit doen wij voor jou. Van alle websites die door ons gehost worden maken wij een dagelijkse back-up. De back-up bewaren we tot 60 dagen, hierdoor kunnen wij bij problemen eenvoudig een eerdere versie van je website terugzetten.


Extra emails

Per pakket kan u 750-2000 uitgaande mails versturen binnen het pakket. U kan dus ook een gratis 'info@' email aanmaken voor uw bedrijf. Let wel op dat deze e-mails gebruik maken van de opslag van uw pakket. 

Verhuizen van hosting locatie

We verhuizen de domeinnaam en de website ook gratis vanaf de oude hostinglocatie. Hierbij ontzorgen we de klant ook volledig.

Wat is de contractduur?

Je kunt ervoor kiezen jouw hostingpakket voor 1, 2 of 3 jaar vast te leggen. 

Welk pakket past bij mij?

Kom je er niet uit welk pakket geschikt voor jou is? Kom met ons in contact en wij helpen je bij het maken van een juiste keuze. Gemakkelijkeenwebsite kijkt naar jou wensen en wat voldoende voor jou is.

30 dagen niet goed, geld terug

Wij zijn zeker van onze zaak en bieden jou daarom 30 dagen niet goed geld terug garantie. Test het hele webhosting pakket helemaal uit en check alles. Mocht het toch niet naar jouw zin zijn of niet bevallen, dan storten wij het volledige bedrag van jouw aankoop terug, zonder problemen!

>