WordPress onderhoud


Wordpress onderhoud
Heb je een bestaande website en wil je deze laten onderhouden?

Met de onderhoudsservice van Gemakkelijkeenwebsite zorgen wij dat je website altijd veilig en wekelijks wordt geüpdatet. Voor maar €37 per maand onderhouden wij jouw website compleet. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je website verouderd is. Met deze onderhoudsservice helpen wij met alle problemen waar je tegen aanloopt en maken wij aanpassingen of toevoegingen op de website naar jouw wens. Denk hierbij aan nieuwe pagina's, foto's, teksten of plugins installeren. Daarnaast regelen wij ook de hosting ook nadat dit is afgelopen. Oftewel, je wordt compleet ontzorgt!

Het onderhouden van jouw WordPress website is erg belangrijk, want dit zorgt ervoor dat de website veilig en up-to-date blijft. WordPress is namelijk niet alleen erg populair onder gebruikers, maar ook onder hackers.

Wat doen wij om jouw site te onderhouden?


Het wekelijks updaten van jouw WordPress website. Elke week controleren wij of de website up-to-date is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website ten alle tijden optimaal presteert. Hierbij kan je denken aan het updaten van alle plugins, maar ook het optimaliseren van de laadtijd van de website. 

Controle

Wekelijks wordt er een controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen problemen met de website zullen ontstaan. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat jouw website veilig en snel is. Bovendien controleren wij ook of alle functionaliteiten nog goed werken. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date blijft.

51% van de Wordpress hacks is het gevolg van achterstallig onderhoud. Wij zorgen dat jouw website (inclusief thema en plugins) elke week volledig up-to-date is.

Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed beveiligd is. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om aanvallen van hackers. In WordPress kunnen er lekken ontstaan door plugins die niet up-to-date zijn. Wij voeren wekelijks updates uit om zeker te zijn van een veilige website. Mocht de website toch gehackt zijn, dan zorgen wij ervoor dat de website weer volledig wordt hersteld.

Altijd bereikbaar bij problemen

Ervaar je onverhoopt toch problemen met de website? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en problemen. Bel, app ons, stuur een mailtje en wij zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Inclusief aanpassingen aanvragen

Wij helpen u met alle problemen waar u tegen aanloopt en wij maken aanpassingen of toevoegingen op de website naar u wens. Denk hierbij aan nieuwe pagina's, foto's, teksten of plugin's installeren. 

Ik ben nog geen klant van jullie

Je hebt jouw website al ondergebracht bij een andere hostingpartij, maar je wil toch het onderhoudspakket van GemakkelijkEenWebsite? Geen enkel probleem ook dan kunnen zorgen dat jouw website altijd goed onderhouden is.

>
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
Gemakkelijkeenwebsite is iedere dag bereikbaar ook in het weekend tussen 09:00-22:00.
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al uw vragen, meestal binnen enkele minuten!