F.G. Philippi Transport


F.G. Philippi transport in Garderen is in 1983 begonnen in de wegenbouw en is in 1986 overgegaan naar bloemen en planten transport op Zuid en Oost Europa.

F.G. Philippi is in 2000 zich hoofdzakelijk gaan specialiseren in groupage van bloemen en planten transport naar Scandinavische bestemmingen. Hoofdzakelijk Zweden waar we in Helsingborg beschikken over een warehouse met koelcel. Uiteraard kunnen wij ook andere transporten leveren zowel op Scandinavië als andere landen.

Klik hieronder op een screenshot om de website te kunnen zien ook wanneer deze offline is.

Wat onze klanten zeggen

Floris Aa
Floris Aa
2022-02-01
Ik heb een website laten bouwen voor mijn oom.. en wauw! Het was echt zo mooi! Daarbij ook nog een logo laten maken! Ik en mijn oom zijn uitermate tevreden, zeker aan te raden!
Xi Acupunctuur
Xi Acupunctuur
2022-01-22
Great service and deign with good price!Mike and his team is also very efficient and professional. suggest everyone goes for Mike.
Jelle Hoeve
Jelle Hoeve
2021-08-29
Ik heb 2,5 maand geleden contact gehad met de jongens van gemakkelijk een website omdat ik opzoek was naar een website voor mijn kleine ondermening. Vanaf het eerste moment ben ik zeer adequaat en juist geholpen. De service en het meedenken van deze mannen was perfect. Mike heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn google ads account. Ik ben deze mannen erg dankbaar, ze weten wat ze doen en ze doen het enorm netjes en snel ! + punten: Snelle reactietijd Betrokkenheid Betaalbaar Service - punten: Door de corona maatregelen de heren nooit de hand mogen schudden.
Gabriella Dacosta
Gabriella Dacosta
2021-08-29
Erg goede service. Lieve jongens en erg professioneel en betaalbaar. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar en ze denken fijn mee. Nu beheren ze mijn instagram en google campagnes. Door mijn website heb ik meer klanten gekregen en een hoge plek in google.
Customizd Store
Customizd Store
2021-08-29
Ik heb mijn website ruim een half jaar geleden laten bouwen door Mike en Jermaine. In het contact zijn ze altijd zeer behulpzaam, snel en spontaan geweest. Ook heb ik een aantal variaties van mijn logo laten maken door de mannen. Het aanpassen, verbeteren, updaten en bijhouden van de website wordt allemaal geweldig verzorgt. Ik raad ze ten zeerste aan als je opzoek bent om snel een website te hebben. Momenteel ben ik met de mannen in gesprek over mogelijkheden voor campagnes en het ontwikkelen van een app. Alles is mogelijk bij deze mannen.

>
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al uw vragen binnen 24 uur.