Ontmoet ons


Ontdek wat onze drijfveer is! Weet wie wij zijn en met wie je zaken doet. 

Jermaine de la Motte
Jermaine de la Motte - Web & Design

Jermaine is een gedreven en vrolijke jongen die altijd zin in het leven heeft. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar vechtsporten en heeft passie voor muziek. Je ziet hem graag rocken met zijn gitaar op 80's hits, maar ook genres als country en R&B komen voorbij. Voor een lekkere verse sushi-box kun je hem wakker maken. 

Mijn specialiteit is het technische aspect van de websites bouwen door mijn achtergrond als ICT 'er. Hierom houd ik mij bezig met het bouwen en onderhouden van de websites, heeft u een technische vraag kom met mij in contact.

Info@gemakkelijkeenwebsite.nl

06 400 313 47

Lees hier het hele verhaal van Jermaine

Hey! Jermaine hier, en samen met Mike ben ik co-founder van GemakkelijkEenWebsite.nl. Ik ben geboren in een klein dorpje in het oosten van het land. Het was niet de rijkste of de armste buurt, maar gewoon simpel. Naarmate ik ouder werd, voelde ik alsof mijn leven erg werd beïnvloed door de normen en regels van de maatschappij. Het noodzakelijke genaamd: ''Haal goede cijfers, studeer hard, solliciteer voor een baan, wees een goede werknemer, leef zuinig en bescheiden, trouw en heb kinderen, werk tot je 67ste en ga dan met pensioen.''


Het duurde niet lang tot ik me realiseerde dat dit niet het leven is wat ik wilde leven. Ik wilde dingen doen waar ik voldoening uit haalde en dat was mensen helpen. Ik wist dat Mike dat ook wilde en we zijn samen gaan brainstormen wat we allemaal na onze opleiding wilden doen. We dachten aan coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar toen kwamen we erachter dat we de focus moesten leggen op webdesign. Sindsdien is het balletje gaan rollen en zijn we GemakkelijkEenWebsite begonnen. Onze expertise op het gebied van ICT, Marketing, Sales en een stuk consumentenpsychologie maakt dat u een website krijgt die past bij u. Geen algemene website, maar eentje die past bij uw huisstijl en persoonlijkheid. Wij staan te popelen om met u samen te werken, en wij hopen tot snel!

Mike van Olst
Mike van Olst - Web & Marketing

Mike is een hardwerkende en sociale jongen die vol in het leven staat. Sociaal contact met mensen is waar hij energie van krijgt.

Mijn specialiteit dankzij mijn opleiding commerciële economie (marketing) is een product aan de man brengen en het onderhouden van relaties. Hierom regel ik het contact met onze klanten. Ook kan ik u helpen bij het verkrijgen van meer klanten of bezoekers naar uw website doormiddel van online marketing, wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met mij op.

Info@gemakkelijkeenwebsite.nl

06 145 717 82


Lees hier het hele verhaal van Mike

Als zoon van een ondernemer was het een logische en passende keuze om een eigen onderneming te starten. Samen met Jermaine de la Motte was het doel onafhankelijkheid en iets neer te zetten waar we een passie voor hebben en plezier uit beleven. Na een brainstormsessie met allerlei ideeën gekoppeld aan onze kennis van zowel ICT als Marketing, kwamen wij er al snel achter waar we voor wilden gaan. Het bouwen of upgraden van websites en webshops voor mensen die hier zelf niet veel verstand van hebben. We zien op het gebied hiervan veel aanbieders online die misbruik maken van de onwetendheid van de klant. Vaak is het onduidelijk wat u nu precies krijgt en wilt u een uitbreiding dan lopen de kosten al snel totaal in de duizenden euro’s voor een website die gemaakt lijkt via een WordPress template. Wij vonden dat dat beter en tegelijkertijd naar uw voordeel goedkoper kon, vandaar ons bedrijf GemakkelijkEenWebsite.


Wij vinden het belangrijk om elke klant en haar wensen als een uniek project te beschouwen en de aandacht te geven die het verdient. Vandaar dat wij samen met u in gesprek gaan en tot een mooi ontwerp komen dat bij u als persoon past en aansluit op wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Daarbij garanderen wij dat wij enthousiast aan de slag gaan zodat de website snel in de lucht is. Tijd is immers geld zolang uw website niet online is. Klinkt het allemaal te mooi om waar te zijn? Dat begrijpen wij, neem daarom gerust contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

>
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
Gemakkelijkeenwebsite is iedere dag bereikbaar ook in het weekend tussen 09:00-22:00.
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al uw vragen, meestal binnen enkele minuten!