Over Gemakkelijkeenwebsite

Geschiedenis

Hoe we ooit zijn begonnen

In een wereld waar online aanwezigheid steeds belangrijker wordt, begrijpen wij als geen ander dat het kiezen van het juiste online marketingbureau van cruciaal belang is. Er zijn talloze opties, maar helaas leveren velen slechte resultaten, of erger nog, helemaal niets. Dat is waarom wij, bij Gemakkelijkeenwebsite, ons inzetten voor betrouwbaarheid, kwaliteit en aandacht voor detail in alles wat we doen.

Bij Gemakkelijkeenwebsite beschouwen we elke klant en hun wensen als een uniek project. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en maatwerk. Want we begrijpen dat jouw online aanwezigheid een weerspiegeling is van jouw unieke visie en merk.

In januari 2021 besloot Mike van Olst, na jaren van succes op de werkvloer, om zijn eigen bedrijf op te richten. Zijn visie was duidelijk: ondernemers op een transparante manier ondersteunen bij het online succes van hun bedrijf. En zo werd Gemakkelijkeenwebsite geboren.

Bij Gemakkelijkeenwebsite bieden we een uitgebreid scala aan diensten om jouw online aanwezigheid te versterken. Dit omvat het ontwerpen en bouwen van websites en webshops, het hosten van jouw website en het onderhouden van WordPress-omgevingen. We zorgen er ook voor dat jouw bedrijf online vindbaar is, dankzij onze expertise in SEO, SEA.

Kortom, we zijn van vele markten thuis binnen de digitale wereld. Ons doel is om jou te ontzorgen en jou te voorzien van alles wat je nodig hebt om online succesvol te zijn. Met Gemakkelijkeenwebsite hoef je niet met meerdere partijen in zee te gaan, want wij bieden alles onder één dak.

Dankbaar voor onze reis tot nu toe en enthousiast voor wat de toekomst in petto heeft, heten we je van harte welkom bij onze toewijding en expertise zijn niet alleen gericht op het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid, maar we streven naar om jouw bedrijf te helpen groeien. Met onze inzet en strategische benadering kunnen we de omzet van jouw bedrijf aanzienlijk verhogen. Jouw succes is ons succes, en we kijken ernaar uit om samen met jou te bouwen aan een bloeiende toekomst in de digitale arena.

Ons team

Het gezicht achter Gemakkelijkeenwebsite

Ontdek wat onze drijfveer is! Weet wie wij zijn en met wie je zaken doet.

Mike van Olst

Mike van Olst

Digital Marketeer | Webdesigner

HBO Commerciële Economie + 1 jaar HBO ICT (propedeuse behaald)

Mijn naam is Mike van Olst en ik ben 25 jaar. Ik ben een sociaal en positief ingesteld persoon. Het glas is bij mij dus halfvol. Ik houd van interacties en samenwerken met anderen mensen. Samen sta je immers sterker dan alleen en kom je sneller tot nieuwe ideeën en oplossingen. Daarbij krijg ik energie wanneer ik een ander ergens mee kan helpen. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de vrije natuur met mijn hond. Ik ben namelijk een grote dierenvriend. Aangezien ik veel achter de computer werkzaam ben is beweging belangrijk. Daarom fitness ik meerdere keren per week. In mijn overige tijd spreek ik af met vrienden om iets leuks en actiefs te doen. Door deze levensstijl hanteer ik een gezonde balans tussen werk en ontspanning, waardoor ik oprecht plezier beleef aan mijn werk en ik ernaar streef mijn diensten met de hoogst mogelijke kwaliteit uit te voeren. Dat geeft mij voldoening en zorgt ervoor dat jij tevreden wordt. Oftewel een win-winsituatie.
Als zoon van een ondernemer was het een logische en passende keuze om een eigen onderneming te starten. Met kennis en ervaring van zowel (HBO) ICT als Marketing kwam ik er al snel achter wat ik wilde doen: het bouwen of aanpassen van websites en webshops voor mensen die hier zelf niet veel verstand van hebben. Ik zie veel aanbieders online die misbruik maken van de onwetendheid van de klant. Vaak is het onduidelijk wat je nu precies krijgt en wil je een uitbreiding of aanpassing, dan lopen de kosten in de duizenden euro's voor een website die vrij simpel oogt. Ik vond dat dat beter en tegelijkertijd in jouw voordeel goedkoper kon, vandaar het bedrijf GemakkelijkEenWebsite. Ik vind het belangrijk elke klant en haar wensen als uniek project te beschouwen en dit de aandacht te geven die het verdient. Afspraak is afspraak. Onderling blijven communiceren en jou zoveel als mogelijk ontzorgen is de standaard. Ik richt mij op het creëren van zakelijke lange termijn relaties. Snelle winst en korte termijn komt niet voor in mijn woordenboek. Elkaar wat gunnen en helpen waar mogelijk, dat maakt het leven leuker en tegelijkertijd makkelijker. Ik ben iemand die stressbestendig is en zakelijk vrij direct. Lopen we samen tegen een obstakel aan of denk ik dat je een onderdeel beter kunt invullen dan ben ik niet bang je dit eerlijk te vertellen. Het schept een band wanneer beide partijen eerlijk tegen elkaar zijn en dat werkt nu eenmaal het prettigst. Ben ik de persoon die bij jou past en ben je klaar voor de volgende stap? Neem contact met mij op en in een kosteloos intake gesprek komen we er samen achter wat ik voor jou kan betekenen.
Kom in contact

Kennis maken?

Voor vragen, opmerkingen of interesse, neem gerust contact op doormiddel van het contactformulier of via onderstaande gegevens. 

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button