Onze projecten

Onze projecten

Portfolio

Welkom bij het portfolio van Gemakkelijkeenwebsite. Hier zal je een aantal van onze recente projecten vinden en een beeld krijgen van onze werkstijl en vaardigheden als webdesigner. Van responsieve ontwerpen tot zoekmachineoptimalisatie, wij zijn gepassioneerd over het creëren van prachtige en functionele websites die de doelstellingen van onze klanten bereiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.

Allles
Website
Webshop
Bekijk meer
Kom in contact

Kennis maken?

Voor vragen, opmerkingen of interesse, neem gerust contact op doormiddel van het contactformulier of via onderstaande gegevens. 

Feedback van klanten

Reviews

Wij laten onze klanten spreken.

Uitstekend
Gebaseerd op 7 recensies
Chantal Van Olst
2023-01-18
Ik ben ontzettend blij met de website die "Gemakkelijkeenwebsite" voor mij heeft gemaakt. De site ziet er geweldig uit en voelt professioneel aan. De site is makkelijk te navigeren. Bovendien hebben ze zich ook nog eens bezig gehouden met SEO, waardoor veel meer mensen mijn site weten te vinden. Echt top gedaan. Ik raad "Gemakkelijkeenwebsite" zeker aan andere bedrijven aan die een knappe website willen en online beter gevonden willen worden.
Loran Landman
2022-11-16
Zeer professioneel bedrijf die eerlijk advies op maat geeft en zeer kwalitatief werk aflevert. Mike is deskundig en heel bekwaam in hetgeen wat hij doet, denkt goed met de klant mee en zorgt er op deze manier voor om de beste resultaten uit jouw onderneming te halen! ECHT EEN AANRADER!!
Floris Aa
2022-02-01
Ik heb een website laten bouwen voor mijn oom.. en wauw! Het was echt zo mooi! Daarbij ook nog een logo laten maken! Ik en mijn oom zijn uitermate tevreden, zeker aan te raden!
Xi Acupunctuur
2022-01-22
Great service and deign with good price!Mike and his team is also very efficient and professional. suggest everyone goes for Mike.
Jelle Hoeve
2021-08-29
Ik heb 2,5 maand geleden contact gehad met de jongens van gemakkelijk een website omdat ik opzoek was naar een website voor mijn kleine ondermening. Vanaf het eerste moment ben ik zeer adequaat en juist geholpen. De service en het meedenken van deze mannen was perfect. Mike heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn google ads account. Ik ben deze mannen erg dankbaar, ze weten wat ze doen en ze doen het enorm netjes en snel ! + punten: Snelle reactietijd Betrokkenheid Betaalbaar Service - punten: Door de corona maatregelen de heren nooit de hand mogen schudden.
Gabriella Dacosta
2021-08-29
Erg goede service. Lieve jongens en erg professioneel en betaalbaar. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar en ze denken fijn mee. Nu beheren ze mijn instagram en google campagnes. Door mijn website heb ik meer klanten gekregen en een hoge plek in google.
Customizd Store
2021-08-29
Ik heb mijn website ruim een half jaar geleden laten bouwen door Mike en Jermaine. In het contact zijn ze altijd zeer behulpzaam, snel en spontaan geweest. Ook heb ik een aantal variaties van mijn logo laten maken door de mannen. Het aanpassen, verbeteren, updaten en bijhouden van de website wordt allemaal geweldig verzorgt. Ik raad ze ten zeerste aan als je opzoek bent om snel een website te hebben. Momenteel ben ik met de mannen in gesprek over mogelijkheden voor campagnes en het ontwikkelen van een app. Alles is mogelijk bij deze mannen.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button