SEO zoekmachine optimalisatie


Wat is SEO (Search Engine Optimization) en waarom is dit van belang?


SEO, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie genoemd, is bedoeld om pagina's optimaal in te richten voor zoekmachines, zoals Bing, Google en Yahoo. Het betekent niets meer dan ervoor zorgen dat jouw website hoger wordt getoond bij zoekopdrachten van potentiële klanten. Vele mensen kijken namelijk zelden verder dan de eerste pagina. Door te focussen op SEO zul je meer bezoekers krijgen, en dit zonder te adverteren! Handig hè?

SEO zoekmachine optimalisatie

Wat doen wij om jouw site te onderhouden?


Goede vraag! Wij zullen ervoor zorgen dat je website zo goed mogelijk is ingericht zodat de zoekmachines je vinden en je hoger in Google plaatsen.

Hiervoor hebben we een speciaal SEO-pakket opgesteld.

Analyseren

Voordat wij beginnen met het optimaliseren van je website doen we een nulmeting. Dit betekent dat wij vooraf gaan checken hoe goed jouw website scoort, en waar mogelijke verbeterpunten liggen.

Google

Wij zorgen ervoor dat jouw website wordt aangemeld bij alle belangrijke tools van Google. Denk hierbij aan Google Analytics, Google Search Console en My Business.

Zoekwoorden

Wij zorgen dat je website vindbaar is op de juiste trefwoorden. Wij verbeteren jouw website zo dat hij optimaal is ingesteld voor Google.

Snellere website

Wij zorgen ervoor dat je website sneller wordt geladen. Dit doen wij door bestanden en afbeeldingen die op je website staan te compressen (zo klein mogelijk te maken) en gebruik te maken van caching.

Voor wie?

Dit pakket is voor iedereen die beter gevonden wil worden in Google. We bieden het pakket aan in combinatie met een gloednieuwe website of webshop. Wil je een bestaande website laten optimaliseren door ons? Dan is dit zeker mogelijk

>