5 REDENEN WAAROM EEN WEBSITE LATEN MAKEN VOOR JE BEDRIJFNOODZAKELIJKIS

Het ondernemerschap is niet altijd even makkelijk. Soms lijkt het zo, als je al die ondernemers ziet met grote mansions en dure wagens. Vergeet niet dat er achter al deze dingen een hoop werk schuilgaat. Misschien ben jij wel op weg naar deze prachtige dingen, of misschien ook niet! Hopelijk brengt dit artikel je een stap dichterbij jouw doel. 66% van de ondernemers heeft namelijk nog geen online visitekaartje. Dit kan jouw USP zijn! Wees als onderneming online aanwezig. Hier zijn 5 redenen waarom een website laten maken voor jouw bedrijf NOODZAKELIJK is.

1) Jouw website = jouw visitekaartje

In de inleiding werd al vermeld dat 66% van de ondernemers nog geen website hebben. Dit is te begrijpen! De kans is groot dat je als eenmanszaak/VOF/zzp’er de hele dag aan het werk bent en dus geen tijd hebt. Maar wat als klanten je telkens onder het werk door bellen? Heb je dan wel genoeg tijd om de telefoontjes te beantwoorden? Stel je voor dat je tijdens een werkdag wordt gebeld, je moet even het werk neerleggen, de telefoon opnemen, en vragen beantwoorden. Na een lange werkdag rust je eindelijk uit. Je merkt dat je het eigenlijk te druk hebt om klanten te informeren, en dat het sneller kan. De klanten willen inzicht in hetgeen wat jij te bieden hebt, en bellen ze omdat ze je website niet kunnen vinden op het internet. Laat daarom een website maken, en informeer je klanten! Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan hier!

2) Uitbesteden is op de lange termijn goedkoper

Een professionele website laten maken door een bedrijf die erin gespecialiseerd is, is op de lange termijn goedkoper. Simpelweg om de reden dat een website maken tijd kost. En tijd = geld. Een website laten maken zorgt voor minder kopzorgen, en een goed bedrijf ontzorgt je volledig. Een website laten maken hoeft ook niet duur te zijn! Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod op https://www.gemakkelijkeenwebsite.nl/diensten. Wij maken voor jou een prachtige, moderne website gericht op conversie, geheel volgens jouw wens!

3) SEO, ben je vindbaar?

De derde reden is dat een website laten maken door professionals handig is voor jouw online vindbaarheid. Stel dat een klant via-via erachter komt dat je een onderneming hebt en geïnteresseerd is in hetgeen wat jij te bieden hebt. De kans is dan bijna 100% dat de klant jou en jouw website eventjes gaat Googelen. Wanneer je nog geen website bezit, ben je ook niet vindbaar. Misschien op Social Media wel, maar het is toch wat minder professioneel.

4) Gebruiksgemak

Een andere reden om een website te laten maken is omdat het handig is op het gebied van klantenservice. Als je geen website hebt, kunnen klanten misschien nergens heen met hun klachten. Een simpel contactformulier op je website zorgt er niet alleen voor dat klanten een portaal hebben waar ze naartoe kunnen, het is ook overzichtelijk, omdat je de ingevulde forms kunt linken naar een Google spreadsheet.

5) Onderzoek wijst uit dat mensen afhaken als je geen website hebt

De laatste reden is dat een website laten maken ervoor zorgt dat je een kans hebt op de arbeidsmarkt. Dit klinkt gek, maar uit onderzoek blijkt dat 30% van de mensen afhaakt als een onderneming geen website heeft. Dit heeft te maken met het vertrouwen dat ze hebben.

 
Tags :

Deel dit:

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button