De voordelen van een WordPress website laten maken!

Wat is WordPress eigenlijk?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Het is werelwijd het meest gebruikte content management systeem, en wordt dan ook graag gebruikt door ondernemers en door website bouwers. Dit is uiteraard niet voor niets zo: er zijn namelijk een groot aantal voordelen van een WordPress website laten maken. Maar wat zijn dan de voordelen van een WordPress website laten maken? Deze voordelen hiervan lees je in deze blog!

1 - WordPress is gratis

WordPress is open source, wat inhoudt dat iedereen de code van WordPress kan inzien, aanpassen en verspreiden. Je kunt volledig gratis een kopie van WordPress downloaden op WordPress.org. Hier mag je vervolgens mee doen wat je wilt.

Weetje!

Wist je dat 40% van het internet gemaakt is met behulp van WordPress? Er zijn naar schatting 455 miljoen(!) websites in de lucht die gebouwd zijn met WordPress. Ja, dit is geen spelfout. Het aantal is 455 met zes nullen.

2 - WordPress is erg gebruiksvriendelijk

Een van de grote voordelen van een WordPress website laten maken is dat WordPress zeer makkelijk te gebruiken is. Wat betekent dit nou voor jou? Voor jou betekent dit dat wanneer je een WordPress website hebt laten maken bij ons, jij vervolgens zelf ook goed overweg kunt met jouw website. Wanneer er dus kleine aanpassingen moeten worden gedaan, kun je dit zelf gemakkelijk ook doen. Nadat wij de website hebben opgeleverd, leggen we uiteraard graag uit hoe je zelf aanpassingen kunt maken. 

Heb je hier geen tijd voor en wil je dit liever door iemand anders laten doen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij bieden onderhoudstotaalpakketten aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs zodat jij ook na oplevering ontzorgt wordt. 

3 - WordPress websites zijn erg goed voor je SEO

Het werken met WordPress geeft je een zeer gemakkelijke mogelijkheid tot het gebruiken van een RankMath plugin. Deze geweldige plugin helpt jou bij het optimaliseren van jouw website, zodat deze website goed gevonden wordt binnen de zoekresultaten van bijvoorbeeld zoekmachines als Google.

Tags :
#WordPress #WordPressBlog #BloggingTips #WordPressTips #WordPressTutorial #WordPressWebsites #WordPressDevelopment #WordPressSEO #WordPressDesign #WordPressPlugins #WordPressCommunity

Deel dit:

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button