Help! Hoe kom ik hoger in Google? De 4 beste tips.

Je merkt dat je op de vierde pagina staat met een bepaalde zoekterm, of nog erger! Misschien ben je helemaal niet te vinden. Op dit moment staan je concurrenten op die felbegeerde eerste pagina, terwijl jij toch echt de beste pagina hebt. Daar is gelukkig iets aan te doen! Er zijn namelijk honderden factoren die beslissen op welke plek jij komt te staan. Hier 4 simpele tips die je binnen een kwartier kunt uitvoeren om zo hoger in Google te komen.

Tip 1 - Google My Business

Heb je al een Google Bedrijfspagina? Hiermee krijg je GRATIS een apart gedeelte in Google (de rechterkant) krijgt. Tevens bewijs je aan Google dat er een valide business achter jouw website of webshop zit.

Tip 2 - Maak je site mobielvriendelijk

In 2017 heeft Google ”het mobile first index” geïntroduceerd, omdat het aantal zoektermen op de smartphone drastisch was toegenomen. Mobile first betekent dat Google voorrang geeft aan mobiele versies van een website. Om een goede Google Ranking te realiseren moeten je pagina’s dus mobielvriendelijk zijn.

Tip 3 - Installeer een SSL-certificaat op je website

Is jouw website wel beveiligd? Google houdt namelijk niet van onbeveiligde websites en houdt bezoekers daarvan ook weg. Het beveiligen van je website doe je snel en gemakkelijk met een SSL certificaat en installeer je makkelijk met behulp van de WordPress plugin ‘Simple SSL’.

Tip 4 - Hou een blog bij!

Heb je voldoende inhoud op je website? Het is namelijk belangrijk dat Google over genoeg inhoud beschikt om de relevantie ervan te doorzoeken en analyseren. Maak van jouw content de beste en meest extensieve content die er op dat onderwerp is te vinden. Beschik je nog niet over voldoende inhoud? Blog dan minimaal 1x per week. Een perfecte gratis manier om zo 1) Je doelgroep meer te informeren en entertainen, en 2) hoger in Google te komen.

Tags :
#GoogleSEO #SearchEngineOptimization #SEOtips #SEOstrategies #GoogleSearch #SERP #GoogleRanking #SEOforGoogle #GoogleAlgorithm #SEOtrends #DigitalMarketing #SEOexpert

Deel dit:

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button