Hoe kies je een webdesignbureau? 5 tips!

01
Wat is je doel?
Wil je een website laten maken of webshop maar zie je door het aantal webdesignbureaus het bos niet meer? Dan zijn hier 5 tips! Tip 1: Wat is je doel? Wil je een website laten maken die de klant informeert, overtuigt of aanzet tot een bepaalde actie. Wil je je bestaande website een make-over geven? Of wil je een nieuwe webshop die is gericht op het behalen van conversies? Check de diensten van het bedrijf en check of het op jouw wensen aansluit.
01
02
Bekijk de over ons pagina.
Bijna iedere webdesignbureau heeft wel een eigen over ons of een teampagina. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken. Zo zie je meteen in 1 oogopslag met wie je zaken doet en wat voor professionals het bureau in huis heeft. Door hiernaar te kijken, weet je of zij jou bij je vraag kunnen helpen.
02
03
Bekijk het portfolio.
Waarschijnlijk wil je een website/webshop laten maken door een bedrijf die betrouwbaar, ervaren en enthousiast is. Bekijk daarom het portfolio. Hier toont een webdesignbureau voorgaande projecten waar ze aan hebben gewerkt en trots op zijn.
03
04
Webdesign en conversies
Heeft het webdesignbureau verstand van conversies? Een website/webshop moet mooi zijn, maar het moet ook logisch werken voor de bezoeker. Door middel van een slimme lay-out, logische navigatiestructuur en goede call-to-actions begeleid je jouw klanten door de website heen, en kun je met jouw website of webshop gaan converteren. Gemakkelijkeenwebsite werkt met Thrive Suite. Hier hebben wij een betaalde licentie voor. Het voordeel van Elementor pro is dat elk bouwblok gecodeerd/ontworpen en gericht is op het behalen van conversie.
04
05
Wil je na oplevering ontzorgd worden?
Veel webdesignbureaus bieden ook na oplevering service aan. Een website onderhouden kost natuurlijk tijd, tijd die jij als ondernemer waarschijnlijk in iets anders wilt besteden. Daarom biedt Gemakkelijkeenwebsite ook na oplevering onderhoud aan met een betaalbaar prijskaartje zodat jij geen omkijk meer hebt naar je website en alle toebehoren.
05
Tags :

Deel dit:

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button