Hoe onderhoud ik mijn WordPress site

Je hebt eindelijk een tekst en wat leuke afbeeldingen op je website, super goed. De landingspagina ziet er strak uit en potentiële klanten zien meteen waarom jij het beste bedrijf bent om in te huren voor een mooie klus. Plots krijg je een berichtje dat je website niet goed leesbaar is omdat de plug-ins verouderd zijn. Of je komt erachter dat klanten wegblijven omdat jouw website te lang laadt. Hoe los je dit op?

Besteed het uit!

Natuurlijk kun je hier zelf mee aan de slag. WordPress heeft veel goede handleidingen en tips waarmee jij jouw website kunt onderhouden. Maar hier gaat veel tijd inzitten, tijd die je niet aan je normale werk kunt besteden. Je kunt het onderhoud van jouw WordPress site ook uitbesteden aan een bedrijf dat er verstand van heeft! Dat scheelt je een hele hoop tijd. Wij van Gemakkelijkeenwebsite ontzorgen je hier graag.

Wordpress Onderhoud

Dagelijkse controle

Elke week controleren we je hele website. Dat klinkt misschien wel als héél veel checks, maar in de wereld van websites kan er in een week veel veranderen. Daarom zorgen wij ervoor dat we week in, week uit, alle controles uitvoeren. Zo hapert jouw website nooit!

Up-to-date

Vanwege die wekelijkse controle kunnen wij heel snel schakelen. We zorgen ervoor dat alles aan jouw website up-to-date blijft. Geen zorgen meer over plug-ins die stoppen met werken of thema’s die verouderd zijn. Jouw website blijft door onze controles niet alleen snel, maar ook veilig. Het up-to-date houden van een WordPress site kost veel tijd. En wat doe je als je website er na een update uit ligt? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar en zorgen dat jouw website 24/7 optimaal presteert.

 
Wordpress Onderhoud
Tags :
#WordPressMaintenance #WebsiteUpkeep #WPUpdates #WebsiteOptimization #SEOforWordPress #WordPressTutorial #WebsiteManagement #WordPressTips #BloggerTips #WebsitePerformance #WordPressSecurity

Deel dit:

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.
Call Now Button