BESTAANDE WEBSITES/WEBSHOPS LATEN ONDERHOUDEN

WordPress Onderhoud

Met de onderhoudsservice van Gemakkelijkeenwebsite zorgen wij dat je website altijd veilig is en wekelijks wordt geüpdatet. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je website verouderd is. Met deze onderhoudsservice helpen wij met alle problemen waar je tegen aanloopt en maken wij aanpassingen of toevoegingen op de website naar jouw wens. Denk hierbij aan nieuwe pagina's, foto's, teksten of plug-ins installeren. Daarnaast regelen wij ook de hosting ook nadat dit is afgelopen. Oftewel, je wordt compleet ontzorgt!

Website laten onderhouden

HET VOORDEEL VAN ONDERHOUD LATEN UITBESTEDEN

Waarom mijn website/webshop laten onderhouden?

 • Veilig
 • Ontzorgen
 • Service

Het onderhouden van jouw WordPress website is erg belangrijk, want dit zorgt ervoor dat de website veilig en up-to-date blijft. WordPress is namelijk niet alleen erg populair onder gebruikers, maar ook onder hackers.


Je hebt natuurlijk al genoeg te doen, waarom zou je dan ook nog je eigen website onderhouden? Updates, aanpassingen, afbeeldingen vervangen noem het maar op. Daarom bieden wij een onderhoudscontract aan om jou te ontzorgen.


Alles onderhouden is natuurlijk belangrijk, maar goede support leveren bij dit onderhoud is belangrijker. Naast dat wij alles up-to-date houden, geven wij antwoord op al jouw vragen en lossen we alle problemen op met betrekking tot je website.


Naast onderhoud is ook de beveiliging van jouw website belangrijk. Daarom zorgt ons systeem ervoor dat elke activiteit word geregistreerd en elke verdachte poging word weggestoten. Veiligheid gaat voor alles want aan een gehackte site heb je niks.

Wat is inbegrepen:

 • Krachtige beveiliging
 • Geen foutmeldingen
 • Originele licenties
 • Altijd bereikbaar voor vragen
 • Genoeg backups
 • Je website/webshop altijd online

Verzekerd van een veilige en goed functionerende website

Onderhoudspakketten Wordpress

Basis

Echt de absolute basis voor elke website


 • Voor kleine websites
 • Wekelijkse updates van je site
 • Inbraakpreventie
 • Oplossen van bugs
 • Spambeveiliging
 • Monitoren van de website
Maximaal

Word compleet ontzorgd bij alle gevaren voor je website of webshop


 • Alles uit de kleine pakketten én...
 • Voor grote webshops
 • Dagelijks updaten van je site
 • Gezondheidscheck van je site
 • Uptime monitoring

Website

Onderhoudspakketten Wordpress

Hoe weet je welk pakket bij jouw website of webshop past?

We helpen je het pakket kiezen dat bij jou past. Welk pakket je nodig hebt, is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van je website of webshop, hoeveel plug-ins of hoeveel pagina’s je hebt. We hebben voor elke website of -shop een passend pakket. Maar altijd een vast bedrag, zodat het lekker overzichtelijk is.

Doen jullie al het website of webshop onderhoud echt voor een vaste prijs?

Ja! Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat je thema, plug-ins en veelvoorkomende onderhoudsklusjes gedaan worden. Het maakt niet uit hoe vaak je ons nodig hebt: bel, mail of kom gerust zo vaak langs als je wilt. Dat zit allemaal in de vaste prijs.

Kan ik een website die door iemand anders gemaakt is, door jullie laten onderhouden?

Ja, dat kan, mits het om een WordPress-website of -shop gaat! Het liefst bouwen wij je website natuurlijk ook. Maar heeft iemand anders dat voor je gedaan, dan checken wij de kwaliteit van je website of webshop. Als het uit onze diagnose nodig blijkt, maken we een offerte om je website weer ‘gezond’ en stabiel te maken. Daarna kun je een standaard onderhoudspakket afnemen. Blijkt uit onze check dat je website of webshop al goed werkt? Dan nemen we het onderhoud direct voor je uit handen.

Wat valt er allemaal onder 'website onderhoud'?

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plugins en het thema. Ook zorgen we voor technische ondersteuning als je problemen tegenkomt. En we zorgen ervoor dat je website of webshop achter de schermen goed werkt: zo weet je zeker dat je altijd een optimale, snelle en veilige website of webshop hebt!

Wat als ik zelf mijn website aanpassen of er iets aan toevoegen?

Natuurlijk: jouw site is van jou. Dus als je een tekst of foto wilt aanpassen of je nieuwe collectie wilt toevoegen, kun je dat zelf in het dashboard van je site of shop doen. Kom je er niet helemaal uit of wil een nieuwe plugin uploaden? Laat ons het voor je uit handen nemen: wel zo makkelijk!

Wat als ik zelf iets heb gedaan en mijn site of shop daardoor niet goed werkt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat. Je wilt je website zelf een klein beetje finetunen of een nieuwe productpagina aanmaken. En ineens staat je hele pagina schots en scheef, werkt iets niet of ligt je site of shop eruit. Ook dan helpen we je meteen. Neem contact op met ons supportteam en wij zorgen ervoor dat jouw website weer heel snel tot in de puntjes klopt!

Zit ik vast aan zo'n onderhoudspakket?

We kiezen samen het pakket dat het beste bij jouw site past. Dat sluit je dan bij ons af. Het pakket is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet aan lange contracten of abonnementen vast.

neem contact op en zie wat wij voor jou kunnen betekenen

Maak vandaag nog een afspraak!

>
Stuur een bericht!
Hulp nodig?
U kunt ons ook bellen op 0614571782.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Gemakkelijkeenwebsite reageert op al uw vragen binnen 24 uur.